onsdag den 28. september 2005

Fløjspil

Hvor lang tid tager fløjtræning for en 17 årig? jeg har tænkt lidt over om jeg skal supplere truppen med en fløjspiller - skal jeg købe mig til det eller selv træne det op. Nogle af de unge spillere der har en fornuftig fløjrating ligger på storslået når de er rimeligt unge, derfor tænkte jeg at det måske tager kortere tid end spilfordeling, osv.

Kom med lidt ekspertviden.

2 kommentarer:

Steingrim sagde ...

Jeg har læst mig til at fløjspil går hurtigere end f.eks. spilfordeling, så meget som 5-6 uger for en 17-årig. Men det er altså bare noget jeg har læst. Og så er der jo mange andre ting:

Fløje bliver vigtigere for fløjangrebet fra HT-uge 7, så de bliver nok også lidt mere værd at træne på.
Taktisk er man lidt låst fast af at skulle spille sine backer offensivt for at få noget ud af deres fjøjevner, så de skal fra start have nogle rimeligt svedige forsvarsskills.
En fed ting er, at man kan spille mange formationer.

Junior sagde ...

Jeg har lige købt en storslået fløj... :) God pasning... :D