lørdag den 10. september 2005

Jeg er ramt, Thorkild!


Lidt ondt i skallen har man da efter gårsdagens udskejelser. Jeg gætter på, at Frede heller ikke kan melde hus forbi - han blev sidst set på Caribbean iført en 'fladøl' (de var virkelig flade, men til gengæld var de dyre...) og skovmandsskjorte. Men på den anden side lavede de også dårlige drinks. Skandaløst ringe.

Nu må vi heller ikke håbe, at Olle får alt for meget skæld ud af hjemmestyret. Men det VAR altså nogle fantatiske mojitos på Gefährlich. Bøvs. Av.

2 kommentarer:

ollefar sagde ...

Efter en kødroulade og bagerens dårlige øje fik jeg slingret havelågen op ad hillerødgade. Halvsovende gik jeg op ad trappen, og da jeg kom til døren kunne jeg ikke forstå, at nøglen ikke passede. Jeg prøvede hele nøgle bundet igennem, inden min underbos kæreste åbnede døren iført et par superklamme boxershorts, en ordentlig brystbehåring og et fåret udtryk, mens han spurgte "hva fanden jeg havde gang i her kl. 04: et eller andet. Jeg gav ham en hurtig undskyldning og drønede op i seng, hvor jeg lå og svedte tran det meste af morgenen, med godt ondt i håret, og bare drømte om cola. Men... det var en udemærket brandert igår.

Ser frem til at høre Frede redegøre for sine bedrifter...

Junior sagde ...

:)))))

Fuck - det er sjovt!!! HAHAHAHA. Den historie fortjener en selvstændig indrykning på forsiden i stedet for her i kommentarerne!:D