tirsdag den 6. september 2005

Nej, nej, nej min iMac larmer!

Fandens også! Nu har jeg endelig fået nosset mig sammen - og fået råd til ikke mindst - at købe en ny computer. Valget faldt efter lange overvejelser på en iMac G5 2 GHz med lidt ekstra ram i (1 Gb i alt).

Det absolut vigtigste. Og jeg mener det vigtigste var, at den ikke larmede. Og nu larmer blæseren kraftedeme helt vildt. Wuououououououououuuuuuuuuuuuu... nedtur.

Megl: Så den larmer ikke?
Apple-ekspedient: Neeeeej - den siger ikke en lyd.

Megl helt hen med øret ind i demonstrationsmodellen i butikken. Den larmer ikke... godt. Den siger ikke noget. Jeg køber den sgu. Ud med min gamle lorte-PC og ind igen med Mac! Det er vel egentlig også på tide - jeg har ikke haft en Mac, siden jeg udskiftede min Amiga 500 med en Apple Macintosh Classic II med 4 mb ram og uhørte 40 mb harddisk.

Ingen tvivl. Jeg snupper iMac'en. Fedt design. Fed power. Heptjula. Allez!

Men det kan sgu da ikke passe, at blæseren skal køre for fuld power, når jeg bare har Safari kørende med lidt netradio og almindelig surfen?

Æv. De får den sgu tilbage i nakken i butikken!

Fortsættelse følger!

Ingen kommentarer: