mandag den 19. september 2005

Og der er styrt...

Det er sgu' nogle saftige historier jeg kan fyrer af for tiden. På vej til arbejde i morges, kom jeg galt af sted. En fajemaskine på cykelstien fik mig til at trække ud på kørerbanen for at komme forbi maskinen. Da det gik let opad bakke rejste jeg mig i pedalerne og gav den en ekstra tand, da jeg kunne se at der kom en bil bagfra, så jeg skulle skynde mig unden om. Min enorme acceleration resulterede dog i, at kæden på cyklen hoppede af, og Ollefar røg på snotten. Bilen der kom bagfra var dog heldigvis ikke tættere på end at den kunne dreje uden om mig, da jeg lå der og ømmede mig midt på Godthåbsvej.

Da jeg rejste mig følte jeg at jeg var blevet grundigt gennembanket - asfalt er sgu' hårdt. et par ridser på vielsesringen, MIT ARMANI UR - SATANS!!!!!, og to små huller i min jakke var de overfladiske skrammer. Men jeg havde også fået et mega trælår, samt et ordentligt drøn i ribbenene i venstre side. Så nu humper jeg rundt herhjemme og tænker på, hvordan det mon er at spille amerikansk fodbold.

2 kommentarer:

Junior sagde ...

Æv.

Sikke en historie. :-o

Medlidenhedshåndtegn og ønsker om god bedring herfra!

Frededrengen sagde ...

av for fanden....

For så vidt angår hullerne og uret - tjeck lige, om ikke din ulykkesforsikring dækker...