mandag den 12. september 2005

Sjov hjemtur efter fredagsdruk

På opfordring fra Megl redegøres her for Ollefars bedrifter efter vi skiltes 04: et eller andet lørdag morgen.

Efter en kødroulade og bagerens dårlige øje fik jeg slingret havelågen op ad hillerødgade. Halvsovende gik jeg op ad trappen, og da jeg kom til døren kunne jeg ikke forstå, at nøglen ikke passede. Jeg prøvede hele nøgle bundet igennem, inden min underbos kæreste åbnede døren iført et par superklamme boxershorts, en ordentlig brystbehåring og et fåret udtryk, mens han spurgte "hva fanden jeg havde gang i her kl. 04: et eller andet". Jeg gav ham en hurtig undskyldning og drønede op i seng, hvor jeg lå og svedte tran det meste af morgenen, med godt ondt i håret, og bare drømte om cola. Men... det var en udemærket brandert igår.

Ser frem til at høre Frede redegøre for sine bedrifter...

Ingen kommentarer: