torsdag den 10. november 2005

Et halløjsa til alle ...

Halløjsa ... Min fætta Wolla! Megl Jr. har inviteret mig med i jeres blog. Tak for det! Er allerede blevet meget klogere på mangt og meget ... skal bare lige finde en plads til det, hvorfra det skal blive en aktiv del af min kompetence udvikling ... hrm hrm ... ja! Mit første indspark vil være en lille geografisk lektion fra den anden side af Atlanten: http://www.boreme.com/boreme/funny-2005/usa-invade-p1.php . Tankevækkende.

Andet indspark eller rettere udspark er: FCK dem må I godt beholde for jer selv. Fodbold OK, men "Byens" hold ... dem tager I jer bare af. Jeg vil i stedet rapportere flittigt fra en langt mere spændende del af den danske fodboldvirkelighed. Jeg vil rette blikket mod 2. div. øst, hvor Næstved (Green Heaven!) er involveret i en nervepirrende kamp om oprykning til 1. div. Med senst en 4-1 sejr ser det ud til, at de ud til at de har fundet deres ben ... mere følger!

Med denne cliffhanger siger tak for, at jeg må slutte mig til jeres Blog.

/Fætta Stef

2 kommentarer:

Junior sagde ...

Der skal lyde et varmt velkommen til wolla-min-fætta til dette paradis for digitale overspringshandlinger...!

Må dine fremtidige indlæg være både morsomme, belærende og helt ude i skoven...! :)

Fætta Stef sagde ...

Tanks alotta. Jeg skal gøre mit bedste. Der bliver jo sat en uhyggelig høj standard. Det bliver ikke let at holde niveau ...