tirsdag den 15. november 2005

Ja til DRs medieudspil..

Jæssir! Det er jo fantastisk skrevet i Politiken!

I den kommende tid skal der tages stilling til DRs ønske om en lille licensstigning, og Politiken skriver i en leder herom bl.a.:

"DR har i de senere år formået at udvikle sig - ikke bare i æteren, men også på internettet, og med en sans for kommende medieplatforme, fra nettet over DAB-radio til mobilnyheder, der på nogle områder placerer det gamle monopol i spidsen af feltet.. Danmark har brug for en stor medievirksomhed, der ikke bare har råd til ’Rejseholdet’ og ’Krøniken’, der ikke bare fastholdes på en basal lødighed i sit tilbud til alle danskere, men som også har råd til at eksperimenter og udvikle sig. Også som inspiration for resten. Vi vil derfor hverken deltage på klynkeholdet blandt de kommercielle konkurrenter eller lade de konkrete forbehold spærre for en basal velvilje. Den 25-øre eller så ekstra om dagen, der ville indfri DRs mange spændende drømme, og som generaldirektør Plummer har vist modet til at ønske sig, burde være dem vel undt. Ja tak til mere DR."

Politiken 15-11-2005 (Kultur, side 6)

1 kommentar:

Fætta Stef sagde ...

Mja ... Jeg tror, du skal gøre noget ved regeringssammensætningen og ikke mindst et vist støtteparti, før den får lov til at vandre igennem.