torsdag den 8. december 2005

Ollefar is back!!

Kære Juniorama,

Her kommer lige lidt blær...

Det er med stor glæde, at jeg nu kan melde mig under fanerne igen efter længere tids arbejdsrelateret fravær. Jeg har endelig fået aflevere den første statusrapport over HCA2005 året, som jeg jo har været involveret i siden sommeren 2004. Rapporten supplerede jeg med en analyse over pr-arbejdet, som viste at der internationalt er genereret presseomtale for 3,1 mia. i estimeret annonceværdi - klap på skulderen til Have PR og Ollefar. TV2nyhederne bragte nyheden med direkte interview med direktøren fra vores analysebureau, OMD, som sagde, at denne pressedækning var ekstremt stor, og det er vi jo glade for inde i Have-skuret.

2 kommentarer:

Junior sagde ...

Yo Olle. Welcome back! Tillykke med det - det er sgu godt gået! :)

Frededrengen sagde ...

Yes sir. Du er 100 % dygtig. Lissom B.S. Christiansen! Faktum!