mandag den 23. januar 2006

Ollefar på Djævlebakken

Så skete det igen - Ollefar var udsat for et stunt af dimensioner. Som følge af det flotte vintervejr var jeg med Lara, mine forældre samt Jacob og hans familie i Ulvedalene for at kælke. Og det er fandme mange år siden jeg har prøvet det, men sneen er sgu den samme og min gamle røde bobslæde er stadig fandens hurtig. Efter et par småturer med Lara, syntes jeg det var på tide at jeg tog en tur på Djævlebakken alene. Den stod der og knejsede med lige dele jord, sten og is, hvilket tydede på en hård og ubarmhjertig nedfart. Fra toppen, var det dog også med lidt ængstelighed at jeg satte mig på den røde bob. Ud over kanten og fuld fart på. Midtvejs lettede jeg et par gange fra kælken pga. den udpræengede pukkelpist. Næsten vel nede og med retning mod min mor og Lara, begyndte jeg at prøve og styrer sikkert uden om, hvilket resulterede i at bob'en skred ud og kom på tværs. Jeg fløj af kælken ½ meter fra en sten der toppede op gennem sneen,og lavede et perfekt Maradona rul (5 rotationer). Den første lige ind i stenen med venstre hofte og lår. Jeg kunne ikke rejse mig af bar smerte. Jeg fik det fysisk dårligt - sved, adrenalin og smerte på samme tid. Det var en større smerte end mit cykelstyrt i efteråret 05, og trælåret var værre.

Resten af søndagen også om natten gik med mega ømhed og smerte. Nu sidder jeg i sofaen, hjemme fra arbejde, da jeg ikke kan gå på træbenet, og tænker om Ollefar er ved at blive lidt for voksen, eftersom reaktionsevnerne ikke er som da man gik i 5. klasse og kunne tage Djævlebakken 20 gnge i træk uden at styrte? hmm... ved ikke, men det var da en sjov historie.

2 kommentarer:

Junior sagde ...

Gamle nar... :)

Frededrengen sagde ...

....Lara må være stolt....hendes far er en ren supermand....