onsdag den 22. februar 2006

Aaaahhh - hvilken frihed!

Aaaaah - hvilken frihed det er, at de dér curlingdamer er blevet stemt hjem fra OL i Torino. Det er sgu da belastende, at man skulle tvangsindlægges i diverse sportsudsendelser til at høre om deres (manglende) meritter! Det er da fuldstændig til grin, at danske sportjounalister går fuldstændig banjo over fire fejende koste (tolk det som I vil... :)), som oven i købet er ret talentløse.

TILLYKKE Team Danmark med den flotte udtagelse! Hvad skete der med ham den danske langrendsløber, der levede op til bl.a. Sveriges udtagelseskrav? Næææææh, nej - lad os få plads til noget curling - det er jo et brandspændende spil. Og hvis ham langrendsløberen havde været med, så havde der jo sikkert heller ikke været plads/råd til de 35 Team Danmark-delegerede, som skal smøre nutellamadder til curlingdamerne i pausen (hvor de jo må være helt sukkerkolde efter den præstation!) og i øvrigt leve i sus og dus for penge, som kunne bruges til udvikling af danske talenter. PAMPERI!

Og nej, Danmark er jo ikke en rigtig vintersportsnation - og bliver det sikkert heller aldrig. Men når nogen atleter giver den hele armen og så oven i købet har talent, som ham langrendsløberen, så skal de sgu støttes! Behøver jeg at nævne eksil-tyskeren Mikkeline Kierkegaard?

Og kunne man forestille sig, at nogle af PAMPERI-pengene kunne bruges til fx nogle flere skøjtehaller (eller bare at have is i dem hele året...), så vores fx ishockey fik bedre vilkår? Danmark er jo nærmest på mirakuløs vis en A-nation. Ja, det kunne jo også være, at selv curlingdamerne kunne blive bedre... Og at Mikkeline fortsat var forblevet dansk...

3 kommentarer:

ollefar sagde ...

Far er ikke sur, far er skuffet... snøft! ;-)

Junior sagde ...

Far er sgu vred... :)

Frededrengen sagde ...

....jeg øjner et læserbrev eller en kronik....(opfordring, opfordring...)