onsdag den 14. juni 2006

Fredrik Berglund til FCK...Hej drenge.

Hvad siger I til det her? Jeg ved sgu ikke rigtig... Han er jo meget god, men det var nu ikke lige det, jeg havde håbet på og forestillet mig, da der blev meldt "1 forstærkning til hver kæde" ud. Altså, der er jo ingen tvivl om, at han er ok-god og en forstærkning i forhold til Peter Ijeh aka. P. Diddy, meeeeen...

Ved sgu ikke rigtig, hvad jeg synes... Har I nogen guldkorn, så jeg kan finde ud af det?

Læs mere om skiftet her.

2 kommentarer:

Affmann sagde ...

Ja vi havde vel håbet på en neger? Nå, men held og lykke til P. Diddy med pladekarrieren i det norske. Viking Stavanger? Hvad fa'en sker der?

Vi skal vel ikke klage. Vi har nu en røv-giftig angrebstrio, men jeg havde håbet på noget mere...

ollefar sagde ...

Han er rødhåret og mega-svinsk... øh svensk. Begge dele i hvert fald.

En ting er sikkert - i forhold til vores held med P.Diddy, bliver det kun bedre set over sæsonen, men han var nu heller ikke den forstærkning jeg havde forventet.