onsdag den 5. juli 2006

Italien og de magiske 12 år...Så er brylcremedrengene klar til finalen. Helt fortjent, må man sgu sige... :) Jeg holdt egentlig med Tyskland før kampen, men nu er jeg glad for, at smørdrengene hev den hjem...

Men finalen bliver ifølge nedenstående nok ikke så spændende:

Italien er med tirsdagens 2-0-sejr over Tyskland klar til VM-finalen. Men kigger man lidt tilbage i VM-historien, er det faktisk ikke specielt overraskende, at netop Italien er i VM-finalen anno 2006.

Se blot her: I 1970 var Italien i finalen mod Brasilien. 12 år efter, i 1982, var italienerne igen i finalen - denne gang mod Vesttyskland. I 1994, altså igen 12 år efter sidste finaleplads, var Italien igen i en VM-finale - her var det mod Brasilien. Og 12 år efter er man altså igen i en VM-finale? Det er da pudsigt, ikke?

Der venter endnu en "Det var godt nok sørens-reaktion", når man ser hvordan det gik for Italien i de tre førnævnte finaler. Gli azzurri tabte i 1970, vandt i 1982, tabte i 1994, så skal man følge mønstret ligner det italiensk VM-guld søndag aften i Berlin.
Ja, lad os nu se... Jeg tror, at Frankrig hiver den hjem i aften i semifinalen mod Portugal, men hvem vinder finalen?! :)

3 kommentarer:

Affmann sagde ...

Frankrig vinder. Det siger min franske bændelorm, der kun kan tale fransk. Meget mærkelig bændelorm, men dog ikke så mærkelig som en kinesisk bændelorm, der slet ikke taler kinesisk, men derimod tysk.

Junior sagde ...

Den bændelorm vil jeg gerne se... Eller... Nej, vent lidt - det vil jeg i øvrigt overhovedet ikke...

Jeg tror også, at Frankrig går hele vejen... :)

Anders Brønden sagde ...

Smørdrenge eller ej, jeg kan simpelthen ikke holde med et hold hvor Totti figurerer. Han er simpelthen den største nar man kan finde på en fodboldbane. Jeg hepper sku også på Frankrig nu!!!