onsdag den 6. september 2006

Juniorama 1 år!I dag er det et år siden, at jeg startede denne blog - Juniorama. Incitamentet til oprettelsen af bloggen som helhed og det første indlæg var min nye iMac, der larmede helt vildt og nogle frustrationer, der skulle ud. Dette var således også emnet for indlæg nummer to.

Stille og uroligt udviklede Juniorama sig dog mere og mere fjollet og autonomt hen mod det udtryk, den har i dag og fik også sit eget dk-domæne. En årsag til Juniorama stadigt voksende udbredelse er desuden, at vi nu er en hel række 'redaktører' (host...), der holder siden vedlige. Keep it coming... :)

Eksempler fra det sidste års Juniorama er drukbilleder, General Motors press release, FCK (og Matt Messias), bavianer, baseball, mænd vs. kvinder, biler, fede nye film (-trailers), små artsy-fartsy kunstfilm, bloopers, lommebøger, bloopers igen (Murphy's law), sports bloopers, babes (Katie-tøn-tøn-tøn!), cykelstyrt, seje filmbiler, Rowan Atkinson: Elementary Dating, rumdimser og aber, flere bloopers, en meget fuld mand, Airwolf, Zidane, Zidane igen, om at grave huller og fylde vand i, FCK og Jesper Grønkjær, FCK, Ajax og Champions League, superhelte, Spider-Man og Jesus, Ali G og The Beckhams, Roadrunner, Darth Vader, computerspil, reklame for Audi og meget, meget mere... :)

Tillykke Juniorama! BRAVO! :)

3 kommentarer:

ollefar sagde ...

happy birthday to you. Happy birthday to you. Happy birthday Mr. President, happy birthday to you. MUUUUBPRHUAH!

Carlo sagde ...

Kjæmpe tillykke til os alle. Klap os selv på skulderen...

Frededrengen sagde ...

Som medindehaver af Juniorama.dk er jeg glad for vores allerførste fødselsdag. Som Carlo så smukt udtrykker det: Godt skuldret knægt, klap dig selv på taget.

I dagens anledning har jeg været i kontakt med Katie (tøn-tøn-tøn), og hun har lovet, at lave et helt særligt fødselsdagsbillede til os...vi kan næsten ikke vente.

Tillykke, tillykke til os!!