mandag den 6. november 2006

Jørgen Lysemose - Klaverbokser i verdensklasse!Da jeg til min store overraskelse konstaterede, at der er flere i dette forum der ikke kender til klavergeniet Jørgen Lysemose, vil jeg udbrede mit kendskab.

Hør et eksempel her: Feel eller her: Lækker

Læs mere om ham på hans hjemmeside - og notér så venligst, at han spiller med alle ti fingre og på fodbas, og derfor selvfølgelig er medlem af hjemmesiden Fodbasforeningen, hvor tilhængere af fodbassen dyrker hinanden og deres fødder.

Kan jeres øregangeklare det?

3 kommentarer:

Junior sagde ...

Hold da kæft!!! :D

Det er jo et helt fantastisk indlæg, Hof! :))))))

'Kæft det er grineren...

Mr. Smidt sagde ...

Hold da kæft en version af Feel og lækker han fyrer af der! HA HA

Hvor er det fedt! Det er den fedeste hjemmeside jeg har set meget meget længe....

Jesper W. sagde ...

Aaav, min arm, det er øfferen!
- og det mest skræmmende er, at det slet ikke er nogen ond, quirky joke, udtænkt af Robin Williams' spritstive, skotske tvillingebror...

Jj