onsdag den 10. januar 2007

Chad Vader - Episode 5...

Juniorama.dk's absolutte stjerne og yndlingshelt, Chad Vader, er i krise. Han er på selvmordets rand her i denne 5. episode. Se her, hvad der sker med den stakkels, stakkels Chad...Har du ikke fået set de tidligere afsnit af Chad Vader på Juniorama.dk, så kan du se dem her:

Chad Vader - Episode 1
Chad Vader - Episode 2
Chad Vader - Episode 3
Chad Vader - Episode 4

Direkte link til dette indlæg på Juniorama.dk:
http://juniorama.dk/2007/01/chad-vader-episode-5.html

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvordan gik det egentlig for vores yndlingshelt Chad Vader? Sidst vi så ham var han vist på vej til en eller anden job samtale. I business suit. Har altid været svag for mænd med ambitioner. Ellers så kan jeg lige så godt indrømme at jeg er gået og blevet nærmest afhængig af Juniorama.dk. Flere episoder af Chad Vader og jeg køber T-shirten :-).

Knus fra Lina

Junior sagde ...

Hej Lina.

Vores yndlingshelt kan desværre ikke bestemme helt selv. Uheldigvis er Chad afhængig af nogen filmbagmænd, der lige skal skrive og optage Episode 6, før den kommer på Juniorama.

Lige nu ser det ud som om, at det nye afsnit kommer til februar. Så vi må væbne os med tålmodighed for at se, hvordan det går med den ukuelige og stakkels Chad. :)

Og så må jeg da lige sige, at det er fedt, at du i den grad er blevet afhængig af Juniorama. Det varmer. :)

Hvordan er du stødt på sitet?

Over og ud herfra, Mikkel.

Anonym sagde ...

Hej Mikkel,

Jamen så kan jeg jo ikke gøre andet end at vente....suk. Heldigvis så sker det jo en hel del andet sjovt og interessant herinde. Hvordan jeg er stødt på sitet? OK, nu bliver det lidt romantik her på Juniorama så dem der ikke gider den slags kan vel gå og spille et sjovt spil eller noget.

Det hele begyndte en sen aften i byen med et kys. Et rigtigt dejligt et af slagsen af en sød fyr iført Juniorama.dk T-shirt. En adresse jeg selvfølgelig ikke kunne lade være med at tjekke op på. OK, ikke helt sandt, men næsten. Og nu er jeg altså her – og hooked.

Over og ud herfra, Lina.