mandag den 5. februar 2007

Bruge tiden ordentligt

Da jeg var ung lærte jeg at læse og at gå, og at man sommetider kunne få sin vilje, hvis man nu bare så ked nok af det ud. I mellemtiden smadrede Rodney Mullen sig selv, så han ikke kunne køre på rampe, men så gjorde han bare det her i stedet ...Jeg lurer lidt på, om jeg nu var blevet en kanon operasanger, hvis nu jeg havde fået knust strubehovedet som 7-årig. Sikkert ikke ... Når vores børnebørn spørger os, hvorfor vi havde et kontorarbejde (dem af os der har det), må svaret nok bare være; "fordi bedstefar var en ukoordineret fumler-tumler, da han var ung og havde usandsynligt svært ved at holde balancen selv på store, vandrette flader ..."

1 kommentar:

Junior sagde ...

Jeg kan slet ikke forstå, hvordan det kan lade sig gøre, det han gør...

Altså - hvordan gør han?!?!