mandag den 19. februar 2007

Coke bomb...

Det her bliver jeg altså nødt til at gøre en eller anden dag. Jeg undskylder på forhånd og kald mig bare primitiv, men jeg synes sgu, at det er sjovt... :)Vi har jo tidligere set her på Juniorama, hvordan det går, når man putter Mentos i Diet Coke.

Direkte link til dette indlæg på juniorama.dk
http://juniorama.dk/2007/02/coke-bomb.html

4 kommentarer:

ollefar sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
ollefar sagde ...

Det er genialt... det der

Carlo sagde ...

Det er jo direkte plat og primitivt, men jeg falder for det...

Anonym sagde ...

Hermed en opfordring til alle: Giv os mere af den her slags!! Det var da simpelthen det sjoveste, og det fede er, at det er lige sjovt hver gang, man ser klippet! Ja, det er primitivt og ja, det er plat - men er det ikke også grundpillen til de mest grinagtige oplevelser?!! Så tak, Junior, for godt grin og tak for hjælpen til de her meget svære kommentarer...