mandag den 12. marts 2007

Kære brevkasse...

Jeg er en mand på 37 år, som er lykkeligt gift med min dejlige hustru, og vi har to børn.

Den seneste tid har min kone købt meget nyt tøj, og hun er også begyndt at gå meget ud alene. Når jeg spørger, hvem hun er sammen med, svarer hun altid; "ikke nogen du kender". I forgårs ringede hendes mobiltelefon, og da jeg ville række hende den, vrissede hun, at jeg aldrig skulle røre hendes telefon. Hver torsdag når hun kommer hjem, bliver hun altid sat af lidt nede af vejen.

I torsdags besluttede jeg mig for at finde ud af, hvem der kørte hende hjem, så jeg gik ud i indkørslen og gemte mig bag min BMW. Da jeg kiggede ned så jeg til min store overraskelse at den lækkede lidt olie.

Nu er mit spørgsmål: Er det normalt, at en BMW 330 Ci lækker lidt olie, når den kun har kørt 30.000 km?

Ingen kommentarer: