onsdag den 13. juni 2007

Endnu en fodboldkamp afbrudt før tid...

En serie 5-kamp på Flauenskjold Stadion måtte i går afbrydes før tid, da en knallertkører forvildede sig ind på banen.

Der var fem minutter tilbage af den ordinære spilletid, og stillingen var 2-2 i kampen mellem Flauenskjold Fodsvedsforening og Klokkerholm Wanderers, da en ældre mand med ternet kasket pludselig kørte tværs gennem straffesparksfeltet på sin Puch Maxi med mælkekasse bagpå. På vejen nedlagde han to hjørneflag samt modstandernes målmand, hvorefter dommeren straks fløjtede kampen af og erklærede Flauenskjold som taber med cifrene 0-3.

Efter skandalekampen udtalte knallertkøreren, at han var forfærdelig ked af det:

»Jeg vidste slet ikke, at der var kamp i dag. Jeg plejer bare at skyde genvej over fodboldbanen, når jeg skal til Homokøbmanden efter Manne-cerutter og blandede vand«, sagde han og tilføjede:

»Men jeg plejede nu også at køre den vej, når jeg skulle på apoteket og købe ikke-stoppende kodimagnyler til min afdøde mor«.

Jysk Boldspilds-Union har på baggrund af dommerens indberetning besluttet, at de næste tre hjemmekampe skal spilles mindst 700 kilometer fra Flauenskjold.

Formanden for Flauenskjold Fodsvedsforening, Poul Melbye, kalder afgørelsen for »en meget hård dom«:

»Det er klart, at vi nu må kigge nærmere på sikkerhedsforholdene. For eksempel er der adskillige huller i hækken rundt om stadion. Dem må vi se at få lukket, og jeg vil heller ikke afvise, at det kan komme på tale at sætte en haspe på havelågen«, siger han.

(Tak til ATS.. :))

Ingen kommentarer: