fredag den 5. oktober 2007

Sjov med kendte

Tjek lige denne her side: www.myheritage.com, hvor man kan få scannet sit billede, og se hvem man ligner mest af de kendte.Jeg ligner åbenbart Cliff Richard - og en sjov græker jeg ikke ved hvem er, men køn er han :o) Christian Slater er vel egentlig meget cool, så resultatet er vel fair nok.

Forresten lignede jeg mest Michael Douglas med et billede, jeg selv tog med min telefon, mens billedet ovenfor er mit officielle kiksede hjemmesidebillede fra kontoret, hvor jeg skal se lidt sød ud. Derfor er det vel super, at jeg ligner Cliff Richard. Han er sgu' sådan en dejlig og tillidsvækkende mand :oD

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

nøøøø? Alle ved da hvem Arvydas Sabonis er!

I øvrigt er det da utroligt som i to ligner hinanden - dig og Arvydas, eller Arvy, som jeg kalder ham. Var din mor i Grækenland i starten af 70'erne?

Ollefar sagde ...

Arvydas Sabonis er en tidligere NBA spiller fra Litauen. Han er 2,27 meter i øvrigt. Han har også spillet for Real Madrid

Anonym sagde ...

Lige præcis! Alle ved jo hvem Arvy er! Undtagen Hoffmann. Hvor er det pinligt, Hoffmann!

ps. ok ok, måske er min viden om basketspillere fra Litauen ikke hvad den burde være. Men det gør ham jo ikke til en mindre flot fyr, vel?