torsdag den 24. januar 2008

Skjult talent...

Jeg fatter ikke, at han ikke er blevet opdaget endnu. Eller det er han jo så nu... Så fatter jeg ikke, at han ikke er blevet opdaget noget før. Eller måske fatter jeg det godt lidt. Hvad jeg ikke fatter er måske mere, hvordan han tilnærmelsesvis rammer tonerne. Og hvad jeg ikke kan lade være med at tænke på, det er, om han ikke kunne have brugt sin tid på noget andet. Altså end at sidde og øve sig på at prutte med hænderne. Jeg er ikke sikker på, at det lige er den slags musiske talent, der er punani i. Så tror jeg egentlig bedre, det kan betale sig at lade håret gro lidt, købe en guitar, tage på efterskole - og så øve sig herre-meget på 'Stairway to Heaven' i fællesrummet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det kan jeg osse udover jeg ikke behøver det der sovs i hænderne :-)