fredag den 27. juni 2008

Susanne og Martins bryllup...Jeg er lykkelig over, at jeg IKKE er blandt de 40 mennesker, der skal med til Susanne og Martins bryllup.

Læs både den engelske og danske side. Hold da kæft, mand...

Hvordan gik eksamen, Susanne?

;)

4 kommentarer:

Affmann sagde ...

Ay caramba! Respekter venligst at dagen skal være PERFEKT!!! Hvordan gik RE-eksamen søde? :o)

Jonas Juhler Hansen sagde ...

Kære Susanne og Martin

Tak for en rigtig dejlig fest, det var ærgerligt med vejret, og at musikeren vist havde glemt sine noder derhjemme, men onkel Jens' brandert var underholdning nok alene - især hans improviserede tale!

Beklager, at jeg kom for sent i kirken, men det var umuligt at finde en parkeringsplads, og præsten fandt da forholdsvis hurtigt fatningen igen.

Jeg håber I bliver glade for terrassevarmeren og held og lykke med eksamen Susanne - husk at tredje gang er lykkens gang!

Nyd jeres hvedebrødsdage, jeg ringer nok lige en af dagene og hører, hvordan det går.

KH Jonas

Anonym sagde ...

Du er sjov, Jonas :-)

Anonym sagde ...

Vær venligst bevidst om at du deltager ved vores bryllupsfest og vi helst vil betragte dagen som værende perfekt. Dette betyder at hvis du skulle bemærke en mindre detalje, som måske falder udenfor dit perfektionsbillede hører vi helst ikke om det. Dvs. vi hører helst ikke udsagn så som ”Det var en god fest bortset fra at xxx vist blev lidt for fuld/stegen var måske en anelse tør/vejret var ikke det bedste osv.” Hold det venligst for dig selv for vores skyld eller fortæl det til andre uden at vi hører det.