fredag den 12. september 2008

Sarah Palin som vicepræsident?

Ja, nu plejer vi jo ikke sådan at være synderligt politiske her på Juniorama. Men så alligevel... Juniorama handler 'om tingene omkring os' - og politik må jo siges at høre til denne kategori.

Nå.

Okey så. Men jeg faldt lige over den her artikel på politiken.dk. Og så synes jeg jo så liiiige, at det er lidt tankevækkende, at sådan en vicepræsidentkandidat kun har været i fire lande. Og to af dem er nabolande. Svarer det ikke lidt til, at Danmarks udenrigsminister kun havde været i Sverige og Norge - og så lige en tur på badeferie i Thailand? :)

Et citat fra artiklen:

Har du nogensinde rejst uden for USA, udover den tur, du tog til Kuwait?

»Canada. Mexico. Og ja, så den tur til Kuwait, som var mit livs rejse. At besøge vores soldater i Kuwait, at stoppe for at besøge soldater i Tyskland. Det var mit livs rejse, og det ændrede mit liv.
Og så kom jeg jo så til at tænke på det her billede på det hersens internet:Gad vide, om Sarah Palin ikke kunne hente noget nyttig hjælp i kortet? Bare sådan for at få tingene på plads... :)

1 kommentar:

Lasse sagde ...

Sjovt som nogle republikaneres syn på kvinder i politik kan ændres over en nat. Før var Clinton ikke god nok, og der blev kørt på kønnet. Men nu kan Palin tilføre noget ekstraordinært som kvindelig intuition og gåpåmod som en forholdsvis ung politiker. (undskyld, men har i ikke lige sagt at obama er for uerfaren?) -jeg er ikke med længere. Go obama!