tirsdag den 2. juni 2009

Stilhed...

Der er lidt stille på Juniorama for tiden. Det må I meget rundstykke, og jeg beklager, at jeg ikke får svaret på alle mailsene, der spørger, om hvor én i helvede de nye, sjove ting her på siden bliver af? Jamen altså - lige nu skyldes det to ting: For det første en uforholdsmæssig travlhed hos Junior her himsælf. Den anden årsag er, at jeg har ret travlt. Nå, havde jeg sagt det? Nårh okey så. Rundstyk. Så slap dog af. Men faktisk er der et lille teknisk webproblem, der gør, at der går ged i den 9 ud af 10 gange, når jeg skal opdatere. Og det har jeg ikke lige haft tid til at finde ud af... Men vend tilbage snarest - så er alt sikkert i den skønneste orden, og du kan ikke stoppe med at le og le og le over alle de sjove Juniorama-indlæg.

Ingen kommentarer: